«

»

Feb 17

Savjeti za som ribolov u Teksasu

“Kolega će zapamtiti mnogo problema ne bi vjerovao je da će imati na umu. Možete me odvesti. Jednog dana, davne 1896. godine bio sam prelazak više nego Jerseyu na trajekt, a kao što smo izvukao, Tu je dodatna trajektna povlačenjem u, a na njemu je djevojka čeka da se udaljite. bijela haljina koju je uključen. Nosila je bijelu suncobran. I samo je primijetio 1 sekundu. Ona me nije vidjela uopće , ali ja ću kladiti mjesec nije prošao, jer da nisam vjerovao u tu djevojku. ” –From Mr. Bernstein, kao obavljati Everett Sloane u “Građanina Kanea.

To je razlog zašto vrlo blaga trouth ribolov treba biti puno više popularna aktivnost. Fantastičan opremiti koristiti dok ribolov na način opisan u ovom postu je banda kuka rig, koji je samo par manjih kuke vezan u tandemu stoga omogućava žive mamce (pogotovo žive crve) biti predstavljena na potpuno prirodan i učinkovit način , Smjena kuke su fantastični dodatak nečije ultra blagi trouth ribarskom repertoara.

Budući da je ponderirana, jig vrlo je najbolje koristiti za mame pastrvu iz daljnjih mjesta točno gdje se drže, kao što je u nastavku brane i na ostalim bazenima u potocima. Oni su također velika za jezero ribolov i trolling.

To je vrlo važno početna muha znati. Oni su lijepo poznati iz ribarskog svijeta zbog njihovog osjetljivog ljepotom i kratak životni vijek odraslih koji traje samo jedan osamljeni dan pariti i onda umre.

Ako vam je potrebna da se vezati soma rig liniju, trebate otkriti kako vezati Palomar čvor, kapaljkom petlje čvor, ili bilo koje druge vrste čvor koji će sigurno vezati udicu na liniji. Koncept je da čvor toliko jaka da je linija će slomiti prije čvor dođe labav.

“Akcija” som ribolov kolac je vrlo bitan i da će utjecati na način na koji ste ribe. Mnogo više “akcije” štap ima puno više svestranost koju će imati i to je lakše održavati svoj mamac na udicu s tim ribolovnim polova, jer oni ne koriste kao puno snage prilikom lijevanja. Međutim, spor-akcije štap gained’t baci koliko se brzo djelovanje štapa, jer oni nemaju što puno snage im napajanje.

Prije nego što spakirati, također ćete morati vjerovati što ribolov način ćete koristiti. Na primjer, ako strategija močvarica u potocima, da ćete želite uzeti odgovarajuće odjeće i opreme. Ako ćete da se riba na večeri, ne zaboravite svjetla. Bilo da je vaš chumming, juglining ili letjeti ribolov, morat ćete cijeli razne popis opreme u obzir.

Počnite ribolov bez bodova na jezero. Pozornica je strip zemlje koja strši u jezero. Pozornici uglavnom će imati strmi pad gola koja se stavlja na dnu jezera će dobiti duboko. Veliki som će uvijek biti u dubljoj vodi za piće, nego malo ili srednje dimenzija som. Pokušaj pomoću težak Chum poput tijesta loptice začinjene češnjakom za miris. Tijesto će potonuti na dno vrlo brzo koja će privući veliki som u regiji koju su ribolov. Sada sjediti leđa i čekati, ali budite spremni, jer kada se veliki som štrajk baited udicu, pobrinite se da imate čvrsto na svoj štap, jesu li će ga izgubiti. Vaš uspjeh ribolov će se osloniti na svoju sposobnost da otkrije koncentracija ribe. Pa sretno i cijenimo vaše sebe!