«

»

Feb 17

Zašto biste trebali pokušati kas Line ribolov

Jeste li u bilo kojem trenutku otišao u ribolov? To je uistinu jedan krajnje vrijeme da vam može pomoći da pobjegne napetost i probleme. Osim postane dobar rekreacija, ona je također prepoznat kao aktivnost. A, u svijetu ribolova, pastrve ribolov je jedan od najpopularnijih vrsta. To može biti vrlo teško kao što se pokušava loviti vrlo inteligentan ribe. Trout priznaje da se jako osjetljivi i razumni. Bez ispravne tehnike i zupčanika, ribolovci će imati poteškoća hvatanje ove vrste ribe. Da bi vam dati ideju, uzeti u obzir ove podatke pastrve ribolov.

Postoje brojna mjesta za ići u ribolov u Virginiji, a neki od njih su poznati za dobivanje brojnih som. Dobivanje neki pojam točno gdje da ide ispred vremena će vam pomoći izaći na vodu i početi ribolov mnogo brže. Gdje god odete u Virginiji, postoji neko mjesto otići som ribolov, a ispod su imena par od najvažnijih dobro prepoznali jezera i rezervoara.

Veliki cipal ili velika haringa je također dobar mamac. Uživo škampi, koji su dostupni od rješavanja trgovine, izvrsni velike trun mamci. Ako koristite mami, koristite veće mjerenja. Ako koristite prosječne veličine mami, što će uhvatiti tipične veličine ribe.

Marsh: razbacani pastrve su to svojevrsni hit s ribičima za nekoliko razloga. Prvo, njihove uočene bokovi i torpedo oblik bi ih 1 od naše najljepše priobalnog sporta ribe. Oni su vrlo intenzivne biters i dobri borci. Njihova spremnost na štrajk mami je vjerojatno primarna svrha za njihovu žalbu. Svatko tko je bio pokrenut u ribolov putem bas ribolov ili usporedive vrste ribolova koje zahtijevaju tona odljevaka uskoro je ovisan o ribolovu na pastrve razbacani.

Naknadno savjet za održavanje na umu za rano razdoblje trouth ribolov je kad god se nalaziti mamac je zaposlen, banda kuke treba iskoristiti. Smjena kuke su najučinkovitiji način za tekuću nalaziti mamac (pogotovo žive crve). Kad trouth ribolov veličina # 8 ili veličine # 10 banda kuke su najučinkovitiji mjerenja, a vi dopustite da se sadašnjim žive crve u ispruženom i sve-prirodni način, a ne predstavljanje uživo crva kao nekakav crv loptu. To teži da bi masivni razlika u vašim ugriza cijenama.

Mnogo som ribara koristiti štap koji ima duljinu od 7 do devet ft. Pobrinite se da vaš rod je spreman za hvatanje veliki som. Bez sumnje, ove mačke će vam dati tvrd snimanje.

Som može biti jedan od najuzbudljivijih riba u svijetu za hvatanje, to može biti uzbudljivo, jer postoje mnoge različite vrste soma da će ta osoba. Također, to može ponuditi fantastičan problema za pojedince iz svih ribolov sposobnosti raspona. No, stvarnost koja catfishing lako je ono što teži da bude posebno ugodnim među pojedincima. Ovo je samo dio zašto catfishing je tako dobro svidio.